Fullkorn

Ett stenugnsbakat matbröd som uppfyller kraven för Dietistens val. Nyckelhålsmärkt, osötat och med mindre salt. Att äta fullkornsbröd är smart för både klimat, miljö och hälsa – ett av de livsmedel vi bör äta mer av enligt Livsmedelsverkets nya kostråd. Bakat med 50% fullkorn och gräddat i stenugn. Vår bakprocess med surdeg, skållat mjöl och långa jästider gör att brödet blir extra gott och hållbart utan konstiga tillsatser.

Ingredienser

Vatten, fullkornsmjöl av VETE, VETEMJÖL, solrosfrö, RÅGFLINGOR, klippt VETE, VETEGLUTEN, VÖRT av KORN, RÅGMJÖL, linfrö, HAVREFIBER, jäst, rapsolja, RÅGSURDEG, salt, MALTEXTRAKT (KORN), MALTMJÖL (VETE), surdegspulver av VETE, socker, KORNMALT, fermenterat VETEMJÖL, psylliumfröskalpulver.

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 900 kJ / 220 kcal
Fett 6.5 g
– varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 33 g
– varav sockerarter 1.4 g
Fiber 7.2 g
Protein 9.9 g
Salt 0.5 g

Pris 39.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 900 kJ / 220 kcal
Fett 6.5 g
– varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 33 g
– varav sockerarter 1.4 g
Fiber 7.2 g
Protein 9.9 g
Salt 0.5 g