Du är viktig!

Utan medlemmar hade Östras aldrig funnits. Förutom att du får rabatter och förmåner betyder ditt medlemskap att vi får råg i ryggen och en drivkraft att fortsätta utveckla vårt unika bageri.

Som medlem får du alltid 10% i återbäring. Och en gång per år får du köpa utvalda produkter till halva priset. Dessutom får alla våra medlemmar årligen 20% på en valfri tårta från Östras. Så passa på att sätta guldkant på födelsedagsfesten, eller på en vanlig vardag!

Ett medlemskap hos Östras kostar 100 kronor. Eftersom det är en engångsavgift så har du snart tjänat in den kostnaden. När du skapat konto och kryssat i rutan nedan så hör vi av oss med ett inbetalningskort. Du får sedan ett medlemskort med ett eget medlemsnummer. Detta uppger du när du handlar i någon av våra tre butiker i Halmstad.

Men ett medlemskap gynnar inte bara plånboken. Det är också till för dig som vill vara med och påverka ditt lokala bageri. Alla medlemmar är välkomna till vårt årsmöte, där du kan delta i diskussionen kring utvecklingen av bageriet och välja representanter till stämman.

Bli medlem

Fyll i formuläret så gynnar du ditt lokala bageri och får ta del av våra rabatter och förmåner.
Ett medlemskap hos Östras kostar 100:- i inträdesavgift, inga årsavgifter tillkommer, från 1 juli 2017.
Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss med ett inbetalningskort.
Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss på 035-10 96 80.

Detta formulär skyddas av reCAPTCHA från Google. Läs mer om Sekretess och Villkor.

Du kan givetvis beställa bröd och bakverk online till din lokala Östrasbutik i Halmstad utan att vara Östras medlem. För att beställa bröd och bakverk, registrera dig här