En smak av Halland

Det finns de som tycker att Halland har allt och vi är benägna att hålla med. För de flesta är nog Halland mest känt för de härliga sandstränderna, men även inlandet har mycket att erbjuda. Våra bröd bakas av lokala råvaror, solmogen säd och närodlad rapsolja – allt för den goda smakens skull.

Landskapet är inte bara omväxlande och vackert, här finns också ett stort utbud av fina råvaror från både hav, åar, bördig åkermark, ängar och djupa skogar. Med stort kunnande och engagemang vill vi kunna erbjuda det allra bästa som Halland kan erbjuda. Vi är flera stolta matproducenter som gått samman under varumärket Signerat Halland för att lyfta fram de goda smakerna från vårt landskap. Och genom Hallands Matgille vill vi sprida kunskap om hållbarhet och lokalt producerad mat.

Alla våra matbröd bakas enbart med naturliga ingredienser, helt utan konstiga tillsatser. Vi bakar med skållat mjöl och surdeg. Och gräddar bröden i stenugn. Detta är en process som kräver tid och omsorg, men som i gengäld ger fylliga, saftiga bröd med en aromrik skorpa.

Upptäck våra bröd