Hålkaka, råg
Klassisk hålkaka i lite grövre variant, bakad med rågmjöl. Istället för brödkryddor smaksätter vi detta bröd med linfrö och solroskärnor. Brödet är gjort på surdeg och skållat mjöl. Degen får sedan jäsa och vila under lång tid innan det gräddas. Det ger ett extra gott och saftigt bröd med lång hållbarhet.
Ingredienser
Vatten, VETEMJÖL, RÅGMJÖL, sockersirap, RÅGGRITS, SURDEG AV RÅG/VETE, fiberrikt VETEMJÖL, linfrö, rapsolja, salt, solroskärnor, VETEGLUTEN, jäst, KORNMALT ekologisk, MALTMJÖL (KORN), socker, enzym, Mjölbehandlingsmedel (E300).Näringsvärde per 100g
Näringsvärde | Per 100 g |
---|---|
Energi | 943 kJ / 225 kcal |
Fett | 3.5 g |
– varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 39 g |
– varav sockerarter | 3.8 g |
Fiber | 4.6 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 1.2 g |
Pris 17.95kr
Vill du beställa?
Du kan förbeställa bröd och bakverk till någon av våra butiker i Halmstad. Som medlem får du dessutom återbäring på dina köp.
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde | Per 100 g |
---|---|
Energi | 943 kJ / 225 kcal |
Fett | 3.5 g |
– varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 39 g |
– varav sockerarter | 3.8 g |
Fiber | 4.6 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 1.2 g |