Hålkaka, råg

Klassisk hålkaka i lite grövre variant, bakad med rågmjöl. Istället för brödkryddor smaksätter vi detta bröd med linfrö och solroskärnor. Brödet är gjort på surdeg och skållat mjöl. Degen får sedan jäsa och vila under lång tid innan det gräddas. Det ger ett extra gott och saftigt bröd med lång hållbarhet.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, rapsolja, jäst, salt och sirap (sirap endast som jästnäring) samt vallmofrön.

Vikt 250 g

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 987 kJ / 236 kcal
Fett 5.2 g
– varav mättat fett 0.6 g
Kolhydrat 34 g
– varav sockerarter 3.7 g
Fiber 5.6 g
Protein 10 g
Salt 0.68 g

Pris 17.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 987 kJ / 236 kcal
Fett 5.2 g
– varav mättat fett 0.6 g
Kolhydrat 34 g
– varav sockerarter 3.7 g
Fiber 5.6 g
Protein 10 g
Salt 0.68 g