Napoleonbakelse

En riktigt klassisk bakelse, den ursprungliga varianten dök upp redan på 1600-talet och kom till Sverige i mitten av 1800-talet. Frasiga smördegsbottnar, äppelsylt, vaniljkräm och grädde. Toppad med härlig hallonglasyr.

Ingredienser

GRÄDDE, kallrörd vaniljkräm (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne E160a, E101.), VETEMJÖL, vatten, sylt (socker, äpplen (35 %), vatten, förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330, E333), konserveringsmedel E202, arom), vegetabilisk olja (palm,raps), hallonsylt (Socker, hallon (45%), vatten, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel E331, E330, E333, konserveringsmedel E202, arom.), fondante icing, emulgeringsmedel (E322, E471, E475), salt, arom, mjölbehandlingsmedel E300, E920, surhetsreglerande medel (E330).

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1250 kJ / 300 kcal
Fett 21 g
– varav mättat fett 13 g
Kolhydrat 25 g
– varav sockerarter 14 g
Fiber 0.6 g
Protein 2.8 g
Salt 0.35 g

Pris 32.00kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1250 kJ / 300 kcal
Fett 21 g
– varav mättat fett 13 g
Kolhydrat 25 g
– varav sockerarter 14 g
Fiber 0.6 g
Protein 2.8 g
Salt 0.35 g