Vörtbröd med russin

Våra stenugnsbakade vörtbröd är otroligt populära. Bakat med surdeg och skållat mjöl. Degen får jäsa och vila under lång tid innan brödet gräddas i stenugn. Smaken, saftigheten och utseendet – allt sitter! Detta vörtbröd är med russin vilket ger en härlig sötma.

Ingredienser

VETEMJÖL, RÅGMJÖL, vatten, skållning, surdeg, vört, russin, sirap, KORNMALT, rapsolja, jäst, salt, pomerans, ingefära, kryddnejlika. ( Skållning och surdeg består av VETEMJÖL, RÅGMJÖL, vatten, KORNMALT.)

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1100 kJ / 270 kcal
Fett 2 g
– varav mättat fett 0.5 g
Kolhydrat 55.8 g
– varav sockerarter 7.7 g
Fiber 3.9 g
Protein 6.9 g
Salt 0.6 g

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1100 kJ / 270 kcal
Fett 2 g
– varav mättat fett 0.5 g
Kolhydrat 55.8 g
– varav sockerarter 7.7 g
Fiber 3.9 g
Protein 6.9 g
Salt 0.6 g