Halländskt Lantbröd

Stenugnsbakat lantbröd, gjort på durumvete och smaksatt med en nypa havssalt. Brödet är osötat och smaken är mild och rustik. Bakat långsamt och omsorgsfullt för den goda smakens skull. Vi använder surdeg och skållat mjöl och brödet gräddas i stenugn. Resultatet blir ett matigt och fylligt bröd som passar utmärkt till en härlig soppa eller till lunchsalladen. Jättegott att rosta!

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL, jäst, RÅGMJÖL, havssalt, VETEGLUTEN,skållning, surdeg, olivolja, malt. ( Skållning och surdeg består av VETEMJÖL, RÅGMJÖL,vatten och KORNMALT).

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 900 kJ / 220 kcal
Fett 1 g
– varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 43 g
– varav sockerarter 1.4 g
Fiber 2.1 g
Protein 7.5 g
Salt 0.83 g

Pris 27.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 900 kJ / 220 kcal
Fett 1 g
– varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 43 g
– varav sockerarter 1.4 g
Fiber 2.1 g
Protein 7.5 g
Salt 0.83 g