Hålkaka, råg

Klassisk hålkaka i lite grövre variant, bakad med rågmjöl. Istället för brödkryddor smaksätter vi detta bröd med linfrö och solroskärnor. Brödet är gjort på surdeg och skållat mjöl. Degen får sedan jäsa och vila under lång tid innan det gräddas. Det ger ett extra gott och saftigt bröd med lång hållbarhet.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, sockersirap, RÅGGRITS, VETEGLUTEN, linfrö, rapsolja, salt, VETEFIBER, surdeg (RÅG), jäst, solroskärnor, MALTMJÖL (KORN), socker, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel E300.

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 950 kJ / 220 kcal
Fett 3.3 g
– varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 39 g
– varav sockerarter 4.3 g
Fiber 4.4 g
Protein 6.6 g
Salt 1.3 g

Pris 12.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 950 kJ / 220 kcal
Fett 3.3 g
– varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 39 g
– varav sockerarter 4.3 g
Fiber 4.4 g
Protein 6.6 g
Salt 1.3 g