Fullkornsbröd, osötat

Ett både nyttigt och gott matbröd. Som namnet anger är detta bröd helt osötat och bakat med fullkorn, vilket gör att det blir fiberrikt och bra för magen. Det bakas med surdeg och med skållat mjöl – en bakprocess där degen får jäsa och vila under lång tid innan brödet gräddas i stenugn. Det gör att det blir extra hållbart och smakrikt.

Ingredienser

VETEMJÖL, FULLKORNSRÅGMJÖL, FULLKORNSVETEMJÖL, vatten, KLIPPT RÅG, RÅGFLINGOR, KROSSAT VETE, solroskärnor, linfrö, skållning,surdeg, KORNMALT, KLIPPTA VETEKÄRNOR, sockerbetsfibrer, rapsolja, jäst, salt. ( ca: 45% av mjölmängden är fullkornsmjöl).

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1050 kJ / 250 kcal
Fett 3 g
– varav mättat fett 0.5 g
Kolhydrat 44 g
– varav sockerarter 0 g
Fiber 7 g
Protein 8.5 g
Salt 0.7 g

Pris 26.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1050 kJ / 250 kcal
Fett 3 g
– varav mättat fett 0.5 g
Kolhydrat 44 g
– varav sockerarter 0 g
Fiber 7 g
Protein 8.5 g
Salt 0.7 g