Fullkorn

Ett stenugnsbakat matbröd som uppfyller kraven för Dietistens val. Nyckelhålsmärkt, osötat och med mindre salt. Att äta fullkornsbröd är smart för både klimat, miljö och hälsa – ett av de livsmedel vi bör äta mer av enligt Livsmedelsverkets nya kostråd. Bakat med 50% fullkorn och gräddat i stenugn. Vår bakprocess med surdeg, skållat mjöl och långa jästider gör att brödet blir extra gott och hållbart utan konstiga tillsatser.

Ingredienser

Vatten, fullkornsmjöl av VETE, VETEMJÖL, RÅGFLINGOR, solroskärnor, HAVREKÄRNOR, solrosfrö, VETEGLUTEN, VÖRT AV KORN, RÅGMJÖL, linfrö, EKOLOGISKA KROSSADE VETEKÄRNOR, jäst, HAVREFIBER, rapsolja, salt, MALTEXTRAKT (KORN), MALTMJÖL (VETE), skållning och surdeg( av VETEMJÖL, RÅGMJÖL, vatten, KORNMALT), MALT, psylliumfrökapslar, VETEGRITS.

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1000 kJ / 240 kcal
Fett 6.5 g
– varav mättat fett 0.6 g
Kolhydrat 33 g
– varav sockerarter 1.6 g
Fiber 6.9 g
Protein 10 g
Salt 0.5 g

Pris 32.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1000 kJ / 240 kcal
Fett 6.5 g
– varav mättat fett 0.6 g
Kolhydrat 33 g
– varav sockerarter 1.6 g
Fiber 6.9 g
Protein 10 g
Salt 0.5 g