Danskt rågbröd

Ett klassiskt danskt rågbröd i halländsk tappning. Här får du massor med nyttigheter, brödet är fyllt med havrekärnor, linfrön och solroskärnor. Vår variant av danskt rågbröd bakas på surdeg med skållat mjöl – en bakprocess där degen får jäsa och vila under lång tid innan brödet gräddas i stenugn. Det gör att det blir extra hållbart och smakrikt. Perfekt för hemgjorda smörrebröd. Njutning på danskt vis, med gott samvete.

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, MALT (KORNMALT, vatten), RÅGMJÖL, HAVREKÄRNOR, EKOLOGISKA KROSSADE VETEKÄRNOR, RÅGFLINGOR, solroskärnor, pumpafrö, linfrö, VETEGLUTEN, salt, MALTMJÖL (VETE), jäst, surhetsreglerande medel (E270), RÅGGRITS, SURDEG AV RÅG/VETE, fiberrikt VETEMJÖL, rapsolja, MALTMJÖL (KORN), enzym.

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1000 kJ / 240 kcal
Fett 4.8 g
– varav mättat fett 0.6 g
Kolhydrat 38 g
– varav sockerarter 2.5 g
Fiber 4.2 g
Protein 8.6 g
Salt 0.9 g

Pris 29.95kr

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde Per 100 g
Energi 1000 kJ / 240 kcal
Fett 4.8 g
– varav mättat fett 0.6 g
Kolhydrat 38 g
– varav sockerarter 2.5 g
Fiber 4.2 g
Protein 8.6 g
Salt 0.9 g