Tävla om en Östras mini-cargobike!

Vem vill cykla omkring på det här vrålåket i sommar?

Köp 2 valfria bröd från oss och du kan delta. Det enda du behöver göra är att; ta en snygg bild på våra bröd, gärna med inspiration sommar Ladda upp bilden här och fyll i formuläret och du är med i tävlingen.

1 cykel till utlottning/månad fram till augusti 2019. Vinnare maj, presenteras mitten av juni.

Lycka till!

 

 

Ansvar och hantering av tävlingsbidrag

Ansvarig för tävlingen är: Östras Bageriförening i Halmstad

Vinsterna är personliga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan inte lösas in mot kontanter, bytas mot något annat eller överlåtas till någon annan. Det är enbart möjligt att vinna en gång per hushåll.

Vinnarna utses utifrån bästa bild med högst Östras känsla av en jury bestående av representanter från Östras. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Du ansvarar för att det inskickade bilderna (bidraget) inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt. Du ansvarar också för att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och inte heller innefattar immateriella eller andra rättigheter tillhörande någon annan. Östras förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler, dessa bidrag deltar inte i tävlingen.

Tävlingen är inte öppen för anställda hos Östras eller deras anhöriga.

Vinnaren kommer att kontaktas via telefon eller e-post. Om inte vinnaren gått att nå inom 7 dagar äger Östras rätt att utse en ny vinnare i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren.

Personuppgifter

Genom att godkänna tävlingsvillkoren samtycker du till att dina personuppgifter används för att administrera tävlingen.  När tävlingen är avslutad och Östras inte längre behöver uppgifterna raderas dessa.

Vinnare Mini-cargobike

Mars: Mats Abrahamsson Åled
April: Mikael Karlsson Grästorp
Maj: Elsie , Smålandsstenar