Grillmacka à la Mellanfina

4 personer

Brödets fina arom av kummin och pomerans möter de lite tuffare smakerna av surkål, chorizo och ädelost. En riktigt spännande kombination i en annorlunda grillmacka

Du behöver

  • – 8 skivor Östras Mellanfina
  • – 1 burk surkål, ca 400 g
  • – 8 skivor chorizosalami
  • – 1 gul eller röd paprika
  • – 140 g ädelost, gärna Kvibille gräddädel

Gör så här

Skiva paprikan. Fördela surkål, chorizosalami, paprika och ädelost på fyra av brödskivorna. Lägg den andra brödskivan ovanpå och grilla i smörgåsgrill i ca 5-6 minuter.

Du behöver

  • – 8 skivor Östras Mellanfina
  • – 1 burk surkål, ca 400 g
  • – 8 skivor chorizosalami
  • – 1 gul eller röd paprika
  • – 140 g ädelost, gärna Kvibille gräddädel